TopHairfashion

Color Zoom Challenge 2012

Wij zijn onlangs de uitdaging aangegaan en hebben meegedaan aan de GOLDWELL Color Zoom Challenge 2012 in de categorie Global Creative Colorist.

Ook in de zesde editie van deze internationale zoektocht naar creatieve trendsetters was het aantal inzendingen weer overweldigend. De jury van onafhankelijke kappers, beauty- en vakjournalisten en kleurexperts van GOLDWELL sprak van een bijzonder hoog niveau. Elk jaar blijkt dat de deelnemende kappers de lat weer hoger leggen. De ingezonden creaties getuigen van een grote expertise op kleurgebied, professionaliteit en creativiteit. De jury had dan ook de moeilijke taak om uit alle inzendingen per categorie, op basis van de criteria, de genomineerden te selecteren.

Jury rapport:
“Ondanks de hoge kwaliteit van uw inzending moeten wij u helaas meedelen, dat u niet tot de genomineerde behoort. Ga vooral door, de kleuren en de creativiteit spatten van de foto af en u bent zeker op de goede weg. Wij danken u voor uw deelname, uw creativiteit hebben wij zeer gewaardeerd!”