TopHairfashion

De Mode- & Haarshow op 9 april

Wervelende Mode- & Haarshow in It Harspit!

Op vrijdagavond 9 april heeft in een prachtig aangekleed MFC It Harspit een wervelende Mode- & Haarshow plaats gevonden. Deze show was georganiseerd door Anita Feenstra van TopHairfashion uit Oppenhuizen en Evelien de Vries en Jen-Ai Monsma van Modegroep Evelien uit Uitwellingerga.

Het was een waar spektakel, de zaal was helemaal uitverkocht en iedereen was razend enthousiast. 

Bij de ingang stond een prachtig bloemstuk van bloembinderij Welly’s. Deze ambiance was in It Harspit doorgezet met een prachtig aangeklede zaal. De show werd geopend met een spetterende dans van dansgroep Meysam.
Daarna showden de modellen van Modegroep Evelien de nieuwste lente- en zomermode van Blom & Esprit, Bandolera en The Lake House.
Tijdens het live gezongen Hallelujah door de ladyspeakster Roelinda showden de modellen badkleding en lingerie uit de collectie van Ills Lingerie en met een ludieke schoenenact werd de schoenmode van het seizoen van House of Shoes gepresenteerd.

TopHairfashion pakte groots uit door met 3 heren- en 3 damesmodellen te laten zien wat de laatste modetrends op haargebied zijn.
Na de pauze werden een aantal van deze modellen door Anita en Yovanka op de catwalk in 10 minuten gerestyld.
Als spectaculaire verrassing kwamen op een zwoele melodie nog eens 4 haarmodellen op die op een sublieme wijze een Avant Garde kapsel hadden aangemeten gekregen, waar heel wat haarstukken in verwerkt waren.

Door medewerking van schoonheidssalon TipTop (visagie), pedicurepraktijk Vovèrzo,die alle modellen had voorzien van prachtige nailart op de tenen, bloembinderij Welly’s en Goldwell (haarstyling) en de afdeling uiterlijke verzorging van de Friese Poort die ondersteuning gaf op het gebied van de visagie en haarstyling, was alles tot ook in de laatste puntjes verzorgd.

De aanwezigen waren getuige van een spetterende show afgewisseld met zang en dans waardoor het een bijzonder en verrassend geheel is geworden.

Het slotapplaus van de ruim 300 gasten onderstreepte terecht de complimenten aan alle betrokkenen. In het bijzonder voor de organisatoren, die hier al meer dan een jaar aan gewerkt hebben.

Omrop Fryslan en GPTV hebben het gebeuren zelfs gefilmd! Ook zij vonden het een zeer verrassend gebeuren voor deze lokatie. Tevens is een item hierover te zien op Stjoerder.nl een regionale nieuwssite.

De voorbereidingen van de hele dag en de show s’avonds is allemaal op camera vastgelegd door Anja Ubbens fotografie en ook op deze website is alles weer terug te zien.

Alles werd mede mogelijk gemaakt door de sponsors: Feenstra Logistics&Transport uit Sneek, Ten Cate verzekeringen uit Sneek, Atsma grondwerken uit Uitwellingerga, Westt Development uit Leeuwarden, Acc.kantoor Kuperus&de Bruin uit Sneek, Kuindersma verzekeringen uit Joure , de Friese Poort en Goldwell.
En natuurlijk al die vrijwilligers die hier aan bij hebben gedragen.

Een groots spektakel in een klein dorp!