TopHairfashion

Hair+ extensions

Als je kijkt naar beroemdheden - of het nu in de bladen, op de catwalk, in films of op de rode loper is -
ze lijken allemaal te zijn gezegend door moeder natuur met veel, vol en volumineus haar.
Laat je niet misleiden.
Hun geheim is het hebben van een persoonlijke Hair+ Angel: een stylist die weet hoe hij ieder haar prachtig kan maken, die in staat is om de kleine fouten te corrigeren met behulp van een klein beetje extra service.
We noemen deze extra services: HAIR+ services.

Of u nu op zoek bent naar blijvend volume, een glamour look, of vollere haarpunten met de HAIR+ services van Balmain Hair zult u zeker uw oplossing vinden.

Het toevoegen van haar is de look van de toekomst.
Red jezelf van bad hair days. Vind je eigen Balmain Hair+ Angel.

Bij TopHairfashion kunt u terecht voor uw persoonlijke Hair+ Angel en voor
Balmain Hair Extensions.
Wij zijn gecertificeerd.

Wie is Balmain Hair?
Met 'Balmainia' overal in de modewereld worden beroemdheden als Victoria Beckham, Cheryl Cole, Beyonce, Gwyneth Paltrow, Sienna Miller en Kate Winslet allemaal regelmatig gezien in de laatste Balmain designs.
Naast het haute couture huis, geniet Balmain Hair de wereldwijde erkenning met haar haute coiffure collectie. Met meer dan 40 jaar ervaring is Balmain Hair voortdurend op zoek naar perfectie en mode voor je haar.

Wat zijn de mogelijkheden?

Verliest je haar gemakkelijk volume?


Wil je geen chemische kleuring?


Geen tijd om je haar te doen?

Zijn je haarpunten dun en fijn?


Wil je betaalbaar celebrity hair?


Wordt je haar dunner?DoubleHair en DoubleHair Length & Volume
DoubleHair is een professioneel, betaalbaar en herbruikbaar systeem speciaal ontworpen voor het creëren van lang, volumineus haar. De applicatie kan worden gedaan door middel van bonds, soft rings en clips. DoubleHair is gemaakt van 100% echt haar.

Fill-In Extensions
Fill-In is het meest voorkomende extension systeem. Keratine bonds worden professioneel versmolten met het eigen haar en blijven gedurende 3 maanden zitten.
Fill-In Soft Ring extensions zijn gemaakt van Memory Hair. De 'easy blend bond' heeft een unieke vorm weke ervoor zorgt dat het haar van de Fill-In extension op de juiste manier verspreid wordt en geeft een perfecte integratie met het eigen haar.

ColorFlash
ColorFlash vertegenwoordigt snelle, leuke en betaalbare producten van hoge kwaliteit. Het is nu mogelijk om je uiterlijk in een paar minuten te veranderen. Denk aan de eindeloze mogelijkheden die ColorFlash biedt: van flashy kleuren, tot natuurlijke high- of lowlights. ColorFlash producten zijn gemaakt van 100% echt haar.

Easy Volume
Easy Volume vertegenwoordigt snelle, leuke en betaalbare producten van hoge kwaliteit. Met Easy Volume creëer je in een handomdraai ongelooflijk volumineus haar. Easy Volume producten zijn gemaakt van 100% echt haar.

Tape & Clip Tape Extensions
Dit is het backstage geheim. Een haarstuk van echt haar dat makkelijk bevestigd kan worden aan uw eigen haar met clips of tape. U kunt kiezen uit bevestiging voor slechts één dag, of voor 2 tot 4 weken. Tape en Clip Tape Extensions zijn gemaakt van 100% echt haar.

Soft Blend Weaving
Soft Blend Weaving is gemaakt van hoge kwaliteit 100% echt haar. Het is comfortabel en onzichtbaar en kan in vergelijking met andere wefts veel dichter bij de hoofdhuid geplaatst worden. Soft Blend Weaving blijft flexibel bij de hoofdhuid en is luchtdoorlatend, waardoor de huid kan blijven ademen en het haar sneller droogt na het wassen.

Elegance
Creëer direct een mooi opsteekkapsel in diverse stijlen. Combineer de producten om het kapsel nog glamoreuzer te maken.

Hair Make-up
Met dit makkelijke 'do it yourself' Clip-In systeem kun je meteen je look veranderen. Of je nu lang haar wilt, wilt spelen met kleur of juist meer volume wilt: CLIP het in en gaan!
Alle Hair Make-up producten zijn gemaakt van Memory Hair.