Kom mar del in Top&Twel

09-09-2023 de 2de Kom mar del

Beste lezers,

We hebben opwindend nieuws voor jullie!

‘Kom mar del yn Top en Twel’ – Feestelijke Open-Dorpenroute!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat ‘Kom mar del yn Top en Twel’ weer terug is! Deze geliefde open-dorpenroute, georganiseerd door de ondernemersvereniging OVTT, biedt bedrijven en verenigingen de mogelijkheid om hun deuren te openen voor het publiek. Na het overweldigende succes van de editie in 2018, kijken we reikhalzend uit naar de volgende editie, die plaatsvindt op 9 september – dit keer vijf jaar later.

Hoewel 9 september wellicht nog ver weg lijkt, zijn we achter de schermen al volop bezig met de voorbereidingen. Het programma begint gestalte te krijgen en er staan tal van boeiende activiteiten op de planning die deze dag tot een onvergetelijke belevenis zullen maken.

Wat kun je verwachten bij TopHairfashion:

Dit jaar kun je bij TopHairfashion volop genieten van ‘Kom mar del’. We hebben een reeks fantastische workshops voor jullie in petto:

  • Workshop haren vlechten
  • Workshop haren opsteken
  • Workshop eigen haren stylen

Maar dat is nog niet alles!  We bieden kosteloos advies aan voor al je haarproblemen. Dus, als je even geen raad weet met je lokken, staan wij voor je klaar!

Maar wacht, er is meer! We hebben ook een opwindende winactie: maak kans op een volledige make-over! Wie zou deze kans willen missen?

Ben je nieuwsgierig naar zijdezacht haar? In onze salon maken we gebruik van de allernieuwste Kerasilk producten, die exclusief bij ons verkrijgbaar zijn. Je zult versteld staan van de resultaten!

We hopen je te verwelkomen in onze salon om samen met ons van deze buitengewone dag te genieten.

geef je hier op voor onze workshops

 

Beheers de Kunst van Haarstyling: Workshop bij TopHairfashion

Ben je gepassioneerd door haarstyling en wil je je vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Grijp dan nu de kans om deel te nemen aan onze boeiende haarstylingsworkshop bij TopHairfashion!

Workshopdetails: Datum: 9 september 2023 Locatie: kapsalon TopHairfashion

Tijdens deze interactieve workshop leer je:

  • Verschillende technieken voor het creëren van prachtige kapsels.
  • Hoe je de perfecte krullen of golven kunt maken.
  • Tips voor het opsteken van haar in elegante stijlen.
  • De kunst van het vlechten in diverse vormen
  • Tips voor dagelijkse styling.

De workshop wordt geleid door  Anita, een ervaren haarstylist met een passie voor het delen van kennis. Of je nu totaal geen of al wat ervaring hebt, deze workshop is geschikt voor alle niveaus.

Reserveer nu je plek: We hebben slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus zorg ervoor dat je je plek op tijd reserveert. Ga naar [Link naar inschrijfformulier] om je aan te melden. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met verdere details.

Dompel jezelf onder in de wereld van haarstyling tijdens onze workshop bij TopHairfashion. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen je creativiteit tot leven te brengen.

Met stijlvolle groet, Het TopHairfashion Team