Diensten

Kleur

Kleur is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld, vandaar ook dat wij ons zijn gaan specialiseren in kleur. Kleur kan zoveel doen voor je uitstraling, hoe je je voelt en hoe je over komt op andere mensen. Wat wil je uitstralen? Wat betekent kleur voor jou? Of het nu puur om de grijsdekking gaat of vurig rood of cool blond of je wilt een regenboog aan kleuren, bij ons is alles mogelijk. Bayalage, highlights, lowlights, ton sur ton kleuringen, mede door onze wedstrijd ervaring op kleurgebied durven wij te zeggen dat wij DE kleurexpertise in huis hebben, ongeacht wat de vraag is. Natuurlijk houden we ook hier rekening met de conditie en mogelijkheden van uw haar. Wanneer u bij ons uw kleurafspraak maakt, kunt u er zeker van zijn dat wij de tijd nemen die nodig is om u van de mooiste kleuren te voorzien. Hierdoor is het niet mogelijk om deze afspraken online te maken!


Knippen en Stylen

Zodra u als nieuwe klant bij ons binnen komt, gaan wij eerst samen met u kijken naar de natuurlijke valling van uw haar en wat voor type u bent.  Met de wensen die u heeft kijken we naar de mogelijkheden om voor u het optimale kapsel te maken en laten u ook zien hoe u dit eenvoudig thuis kunt onderhouden. Wij knippen dames en heren in alle leeftijden.


Krul en omvormingen

Op het gebied van permanente omvormingen oftewel permanent en jetting, zoals de meeste mensen dat kennen zijn er veel mogelijkheden. Van een sterke krul tot alleen maar een aanzet versteviging.  Zowel voor kort als lang haar zijn er mogelijkheden genoeg, samen met u gaan we kijken wat uw wensen zijn en wat voor u de mogelijkheden zijn.

Ook hebben wij veel ervaring met het knippen van natuurlijke krullen. Wij kunnen de natuurlijke krullen die u heeft stimuleren of juist afzwakken. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.


Hairextensions

Verlangt u ook wel eens naar dat mooie lange volle haar of die mooie dikke haardos en vraagt u zich af of dat ook voor u mogelijk is? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak met ons en laat u informeren en adviseren wat voor u mogelijk is. Wij werken exclusief met Balmain Hairextensions, www.balmainhair.com met hoogstaande kwaliteit haar. Wat oneindige creative oplossingen biedt, ook voor een kleurtje of een feest. Speciaal voor een feestkapsel is het ook mogelijk om bij ons haarstukken te huren, vraag ons naar de mogelijkheden.


 

En verder…

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor uw bruid en bruidegom kapsel of voor mooi vlechtwerk of opsteken voor een gala of feest. We hebben een paar specialisaties uitgelicht op deze site, maar er is nog veel meer mogelijk. Op onze facebook pagina en instagram posten wij regelmatig eigen werk. Zo kunt u zien waar wij mee bezig zijn. Wilt u op de hoogte gehouden worden, abboneer u dan op onze nieuwsbrief. Vul onze contactpagina in en wij houden u op de hoogte.