Het team

Het team

Karin is sinds 2010 bij ons werkzaam en heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in omvormingen en kleuringen.  Het knippen van korte kapsels bij heren en kinderen brengt haar veel vreugde. Sinds 2015 mag zij zich Kerasilk Specialist noemen en in 2016 is daar KMS Masterstylist bij gekomen. Zij vind haar passie in het de klant zoveel mogelijk naar de zin maken en er te zijn voor diegene. Ook beleefd zij veel plezier aan het assisteren en deelnemen van wedstrijden en shows, of op de beursvloer staan tijdens een ladies night bijvoorbeeld. Karin is op donderdag, vrijdag en zaterdag aanwezig.

Anita is topstylist en eigenaar van de salon. Zij heeft zich gespecialiseerd in kleur , sinds 2014 is zij Goldwell Mastercolorist Artist. Haar uitdaging vind zij in het knippen en kleuren van moeilijke technische kapsels en lang haar. Al jaren staat zij bekend om haar kleurrijke creaties, mede door haar vele deelnames aan de Goldwell Color Challenge, waarbij ze voor de derde keer op rij de top 10 haalde. In 2019 zelfs op de 7e plaats! Ook zij is sinds 2015 Kerasilk  Specialist en in 2016 is daar KMS Masterstylist bij gekomen. Tevens is zij Balmain haarextension expert en is zij nauw betrokken bij het kappersonderwijs. Sinds 2008  is zij assessor voor de Friese Poort. Ook is zij de  praktijkopleider bij TopHairfashion. Dat het kappersonderwijs haar aan het hart gaat blijkt wel uit het feit dat zij van 2015 tot 2019 lid was van de ANKO Beleidsadvies Commissie Onderwijs en Arbeidsmarkt. Een gepassioneerde kapster en ondernemer die nooit klaar is met leren en ontwikkelen. Anita is op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag aanwezig.

Tineke is sinds september 2017 bij ons en zit in het derde leerjaar van de kappersopleiding Friese Poort. Een creatieve dame met passie voor het kappersvak. Tineke is op dinsdag, woensdag en vrijdag aanwezig. Het kleuren vind ze geweldig om te doen en gaat haar ook al erg goed af. September 2019 is Tineke begonnen met het Goldwell Mastercolorist Programma. Om het vak te kunnen beheersen moet ze zoveel mogelijk trainen op modellen. Wil je wel eens model zijn, stuur dan een mailtje of bel naar de salon.