Het team

Het team

Karin is sinds 2010 bij ons werkzaam en heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in omvormingen en kleuringen.  Het knippen van korte kapsels bij heren en kinderen brengt haar veel vreugde. ze is kleurspecialist in opleiding. Sinds 2015 mag zij zich Kerasilk Specialist noemen en in 2016 is daar KMS Masterstylist bij gekomen. Zij vind haar passie in het de klant zoveel mogelijk naar de zin maken en er te zijn voor diegene. Ook beleefd zij veel plezier aan het assisteren en deelnemen van wedstrijden en shows, of op de beursvloer staan tijdens een ladies night bijvoorbeeld. Karin is op donderdag, vrijdag en zaterdag aanwezig.

Anita is topstylist en eigenaar van de salon. Zij heeft zich gespecialiseerd in kleur , sinds 2014 is zij Goldwell Mastercolorist Artist. Haar uitdaging vind zij in het knippen en kleuren van moeilijke technische kapsels en lang haar. Al jaren staat zij bekend om haar kleurrijke creaties. Ook zij is sinds 2015 Kerasilk  Specialist en in 2016 is daar KMS Masterstylist bij gekomen. Tevens is zij Balmain haarspecialist en is zij nauw betrokken bij het kappersonderwijs. Sinds 2008  is zij assessor voor de Friese Poort. Ook is zij de  praktijkopleider bij TopHairfashion. Dat het kappersonderwijs haar aan het hart gaat blijkt wel uit het feit dat zij sinds 2015 lid is van de ANKO Beleidsadvies Commissie Onderwijs en Arbeidsmarkt. Een gepassioneerde kapster en ondernemer die nooit klaar is met leren en ontwikkelen. Anita is op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag aanwezig.

Tineke is sinds september 2017 bij ons en zit in het tweede leerjaar van de kappersopleiding Friese Poort. Een creatieve dame met passie voor het kappersvak. Tineke is op donderdag en vrijdag aanwezig.