Het team

Ontmoet ons Topteam – Jouw Ervaren Kapper in Friesland

Karin: Hairstylist, KMS masterstylist en Kerasilk specialist

Wij hebben het genoegen om Karin in ons midden te hebben sinds 2010. Gedurende deze tijd heeft ze zich ontpopt tot een ware specialist in omvormingen en basiskleuringen. Karin’s passie voor haar vak straalt duidelijk door in haar werk, vooral wanneer ze      heren en kinderen voorziet van stijlvolle korte kapsels.

Met trots kunnen we zeggen dat Karin zich sinds 2015 heeft ontwikkeld met de titel van Kerasilk Specialist, en in 2016 voegde ze daar de prestigieuze titel van KMS Masterstylist aan toe. Haar toewijding aan vakmanschap en voortdurende ontwikkeling maken haar een waardevol lid van ons team.

Wat Karin echt onderscheidt, is haar toewijding aan onze gewaardeerde klanten. Haar vreugde ligt in het creëren van tevreden klanten, en ze doet er alles aan om aan hun wensen te voldoen. Maar haar passie reikt verder dan alleen de salon. Karin geniet ook enorm van het assisteren en deelnemen aan wedstrijden en shows, evenals het schitteren op de beursvloer tijdens speciale evenementen.

Karin is beschikbaar op donderdag, vrijdag en zaterdag (tweemaal per vier weken). Dus, als je op zoek bent naar een ervaren en gepassioneerde kapper in Friesland, aarzel dan niet om een afspraak te maken met Karin. Haar toewijding en haar inzet voor tevreden klanten maken haar een waardevolle aanwinst voor ons team.

 

Jinke: Hairstylist, kleurspecialist en talent!

We zijn verheugd om het succes van Jinke te delen: ZILVER voor Jinke bij de Goldwell Creative Awards New Talent 2023!

Jinke, een gepassioneerde kapster, verdiept haar passie voor het vak bij ons verder. Haar reis bij ons starte toen ze in september 2020 aan de Goldwell Mastercolorist-opleiding begon, met als doel zich te ontwikkelen tot een ware meester in het kappersvak. Als trotse nuchtere Friezin legt ze aandachtig contact met eenieder die haar pad kruist. Of het nu knippen, kleuren, krullen of opsteken betreft, Jinke excelleert in alles. Met een groeiende expertise mag Jinke zichzelf, net als Anita, nu bekronen met de titel Goldwell Mastercolorist Artist, wat haar uitgebreide kennis van kleur onderstreept.

Jinke heeft niet alleen kwaliteit, maar ook talent. In 2021 zegevierde ze in de allereerste Hairtalent competitie van de Nederlandse Haarmodelijn. In zowel oktober 2022 als maart 2023 speelde ze een cruciale rol bij de nieuwe Haarmodelijn, waarbij ze voor duizenden collega’s op het podium schitterde.

Haar veelzijdigheid kent geen grenzen. Naast haar kappersvaardigheden kun je bij Jinke terecht voor prachtig gevormde wenkbrauwen. Ze beheerst diverse technieken, van epileren met een touwtje tot waxen en traditioneel epileren. Maar dat is niet alles: Jinke is tevens een gekwalificeerde Visagist, waardoor ze jouw mooiste dag of feestje met haar expertise kan verfraaien.

Jinke is aanwezig op woensdag, donderdag en zaterdag (1x per 4 weken). Voor de ultieme kapperservaring in Friesland, zoek niet verder en maak een afspraak met Jinke – een waardevol lid van ons topteam en een echte expert in haar vakgebied.

Anita: Topstylist, Kleurspecialist & Ondernemer met Passie

Stel je voor aan Anita, onze veelzijdige topstylist en gepassioneerde eigenaar van de salon. Met een specialisatie in kleur, heeft ze sinds 2014 de titel van Goldwell Mastercolorist Artist verdiend. Haar expertise komt vooral tot uiting bij uitdagende technische    kapsels en lang haar, waarbij ze zowel knippen als kleuren combineert met meesterlijk vakmanschap.

Anita’s reputatie is stevig verankerd in haar levendige en kleurrijke creaties, die ze al jarenlang met trots creëert. Naast haar bekendheid als kleurspecialist, is Anita sinds 2015 ook een gewaardeerde Kerasilk Specialist. In 2016 voegde ze de titel van KMS Masterstylist toe aan haar indrukwekkende lijst van prestaties.

Maar Anita gaat verder dan alleen de salon. Haar betrokkenheid bij het kappersonderwijs blijkt uit haar rol als examinator voor de Friese Poort sinds 2008. Daarnaast is ze de praktijkopleider bij TopHairfashion, waar ze haar kennis en passie deelt met opkomend talent. Van 2015 tot 2019 zette ze haar expertise in als lid van de ANKO Beleidsadvies Commissie Onderwijs en Arbeidsmarkt, wat haar toewijding aan het verbeteren van het kappersvak onderstreept.

Hoewel Anita geen nieuwe klanten meer aanneemt, blijft ze een ware inspiratie voor nieuw talent. Ze neemt nog steeds met enthousiasme deel aan kapperswedstrijden en begeleidt opkomend talent met haar ongeëvenaarde ervaring. Wil je profiteren van Anita’s inzichten en kennis? Aarzel niet om contact met ons op te nemen om meer te weten te komen over haar bijdrage aan onze salon en het kappersvak.