Het team

Het team

Karin is sinds 2010 bij ons werkzaam en heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in omvormingen en basiskleuringen.  Het knippen van korte kapsels bij heren en kinderen brengt haar veel vreugde. Sinds 2015 mag zij zich Kerasilk Specialist noemen en in 2016 is daar KMS Masterstylist bij gekomen. Zij vind haar passie in het de klant zoveel mogelijk naar de zin maken en er te zijn voor diegene. Ook beleefd zij veel plezier aan het assisteren en deelnemen van wedstrijden en shows, of op de beursvloer staan tijdens een ladies night bijvoorbeeld. Karin is op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag (1x per 4 weken)  aanwezig.

Anita is topstylist en eigenaar van de salon. Zij heeft zich gespecialiseerd in kleur , sinds 2014 is zij Goldwell Mastercolorist Artist. Haar uitdaging vind zij in het knippen en kleuren van moeilijke technische kapsels en lang haar. Al jaren staat zij bekend om haar kleurrijke creaties. Ook zij is sinds 2015 Kerasilk  Specialist en in 2016 is daar KMS Masterstylist bij gekomen. Tevens is zij nauw betrokken bij het kappersonderwijs. Sinds 2008  is zij assessor voor de Friese Poort. Ook is zij de  praktijkopleider bij TopHairfashion. Dat het kappersonderwijs haar aan het hart gaat blijkt wel uit het feit dat zij van 2015 tot 2019 lid was van de ANKO Beleidsadvies Commissie Onderwijs en Arbeidsmarkt. Een gepassioneerde kapster en ondernemer die nooit klaar is met leren en ontwikkelen. Haar uitdaging vind zij in het meedoen en begeleiden van nieuw talent van kappers wedstrijden. Anita is op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag (2x per 4 weken) aanwezig.

Jinke is een kapster met passie voor het vak. Ze is bij ons gekomen om verder te groeien in het kappersvak en is in september 2020 gestart met de opleiding Goldwell Mastercolorist. Een nuchtere fries met aandacht voor een ieder die op haar pad komt. Ze vindt alles leuk, knippen, kleuren, krullen, opsteken,,,, het maakt haar niet uit. Jinke mag zicht inmiddels, net als Anita, Goldwell Mastercolorist Artist noemen en weet ook alles van kleur. In 2021 heeft ze meegedaan aan de allereerste Hairtalent competitie van de Nederlands Haarmodelijn en gewonnen! In oktober 2022 mocht ze meewerken aan de nieuwe Haarmodelijn en stond ze op het podium voor duizenden collega’s. Daarnaast kan je bij haar terecht voor de mooiste wenkbrauwen. Epileren met een touwtje of wax of traditioneel, ze maakt er wat moois van. Jinke is op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag (1x per 4 weken) aanwezig.