Over ons

TopHairfashion: Persoonlijk, Vakmanschap en Kwaliteit | Goldwell Mastercolorist

Bij TopHairfashion staan we voor persoonlijkheid, vakmanschap en kwaliteit. Ons team ondergaat regelmatige trainingen, zowel intern als extern, om aan deze normen te voldoen. We hebben zelfs deelgenomen aan prestigieuze kapperswedstrijden, waaronder de Goldwell Global Creative Awards, waar we trots kunnen melden dat we meerdere keren in de top 10 zijn geëindigd.

Met immense trots delen we het geweldige nieuws dat we in 2023 de zilveren medaille hebben veroverd tijdens de Goldwell Creative Awards. Dit is een buitengewone prestatie die onze toewijding aan creativiteit en vakmanschap onderstreept. We blijven ons inzetten om jou de allerbeste haarervaring te bieden, gedreven door passie en innovatie.

Ontdek en bewonder enkele van onze werkfoto’s op deze website, en wees gerust, alle afbeeldingen tonen ons eigen meesterwerk!

TopHairfashion onderscheidt zich als een buitengewone salon. In 2009 hebben we deelgenomen aan het RTL4-programma Live4You. We hebben de prachtige haren verzorgd bij diverse modeshows en werkten achter de schermen bij Fashionweek Amsterdam. Onze eigen Jinke heeft zelfs bijgedragen aan de nieuwe Haarmodelijn in 2022 en 2023!

We zijn gespecialiseerd in kleur. Voor ons moet kleur je uitstraling versterken en bijdragen aan wie je bent. We nemen graag de tijd om jouw unieke uitstraling te versterken. Als Goldwell Mastercolorist gecertificeerde salon leveren we topkwaliteit op kleurgebied. Maar onze betrokkenheid gaat verder, we zijn nauw verbonden met kappersonderwijs en examinering, en al meer dan 14 jaar zijn we een erkend leerbedrijf.

Ontdek meer informatie op deze website of maak direct een afspraak. Dit kan eenvoudig HIER of telefonisch via 0515-559071.

Het team van TopHairfashion staat voor je klaar!