Over ons

Wij staan voor persoonlijk, vakmanschap en kwaliteit.

Om hieraan te voldoen volgen wij regelmatig trainingen, zowel intern als extern en hebben wij meegedaan aan verschillende kapperswedstrijden, zoals; Goldwell Global Creative Awards. Wij kunnen u met trots vertellen dat wij een aantal keer in de top 10 zijn geëindigd. Momenteel zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor Global Creative Awards 2023!

Een aantal foto’s hiervan vindt u op deze site, alle foto’s op deze site is eigen werk!

Dat TopHairfashion niet een standaard salon is blijkt wel uit het feit dat wij in 2009 meegedaan hebben aan het programma live4you van rtl4, bij verschillende modeshows het haar mochten verzorgen en backstage gewerkt hebben bij Fashionweek Amsterdam. Onlangs mocht Jinke zelfs meewerken aan de nieuwe Haarmodelijn herfst/winter 22/23.

Wij zijn een kleurgespecialiseerde salon. Kleur moet volgens ons iets toevoegen aan je uitstraling, het moet je versterken. Wij nemen graag de tijd voor je om jouw uitstraling te versterken. Wij zijn een Goldwell Mastercolorist gecertificeerde salon. Naast onze kleur specialisaties zijn wij ook nauw betrokken bij het kappersonderwijs en de examinering en zijn wij al ruim 14 jaar erkend leerbedrijf.

Kijk voor meer info even verder op deze site of maak meteen een afspraak. Dit kan online of telefonisch via 0515-559071.

Team TopHairfashion